HomeAanpakNieuwsbrievenTarievenVacaturesReferentiesContact
Visie

 

De piramides in Egypte zijn een bron van inspiratie voor oprichter van Cheops: Marischka Klotz.

Een piramide heeft voor ons de volgende betekenis: 
• Optimaal gebruik van de beschikbare middelen
• Grootse prestaties door samen te werken
• Een solide basis om de top te bereiken
• Een bron van energie

Deze factoren zijn de kernwaarden voor de visie van Cheops personeelsdiensten. De missie van Cheops Personeelsdiensten is om de jarenlange opgedane kennis & ervaring in te zetten om bedrijven te adviseren en te ondersteunen op het gebied van personeelsvraagstukken. Cheops staat voor het summum van vernuft en samenwerking met als doelstelling dit tot optimalisatie te brengen binnen organisaties. De productportfolio is onderverdeeld in operationeel – strategisch en tactisch niveau.
Wij voeren opdrachten uit waarbij we vaak als adviseur maar ook als plaatsvervanger optreden en met een dienstverlenende instelling zaken voor elkaar krijgen binnen een organisatie. Hierbij worden ideeën en kennis uitgewisseld met onze klanten. Dit alles tot wederzijds voordeel en om uiteindelijk de top te bereiken en te behouden.
Het succes van een organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de inzet en het succes van de medewerkers. Leveren mensen topprestaties, dan doen klanten graag zaken. Goede mensen moeten behouden worden maar ook gestimuleerd. Mindere medewerkers moeten groeien in hun prestaties of afvloeien.
Een goed en effectief personeelsbeleid is dan ook een basisvoorwaarde. Personeelsbeleid omvat meer dan alleen de salarisbetaling. Het omvat alle zaken die maken dat een medewerker gemotiveerd voor uw bedrijf wil werken of juist niet!

Cheops-Personeelsdiensten staat voor:
• Ruime ervaring/senioriteit
• Uitvoering & advies
• Totaal pakket aan personeelsdiensten op Operationeel/Tactisch en Strategisch niveau. 
   Levert dus een professionele ondersteuning en adviezen op het gebied van 
   personeelsvraagstukken aan bedrijven in de MKB profit sector.
• Flexibel, wij bieden een oplossing die past bij uw onderneming.
• Vertrouwd, wij zijn een regionaal bedrijf. Wij kennen de markt en de mensen.
• Direct, wanneer u vandaag belt ontvangt u morgen advies.


Uitgangspunt vormt steeds het op integere wijze optimaal afstemmen van de bedrijfsdoelstellingen met de belangen van medewerkers, hierbij staat het bedrijfsbelang voorop.
Daarnaast onderhouden wij contacten met diverse leveranciers c.q. aanbieders welke aansluiting hebben met de P&O keten. Dit zijn o.a. onafhankelijke (kleine) arbodiensten, arbeidsrechtadvocaat, mediator en trainers. Op die manier heeft u als ondernemer één aanspreekpunt in de vorm van Cheops Personeelsdiensten en wij zorgen ervoor dat de juiste partij waar u op dat moment behoefte aan heeft bij u aan tafel komt.Home
Aanpak
Visie
Nieuwsbrieven
Tarieven
Vacatures
Referenties
Contact